WORKSHOP: PARTICIPĂ LA PROIECTELE DIGITALE NAȚIONALE LANSATE DE AGE

WORKSHOP: PARTICIPĂ LA PROIECTELE DIGITALE NAȚIONALE LANSATE DE AGE

Instituția Publică „Agenția de Guvernare Electronică” invită organizații, companii și specialiști în domeniul TIC interesați la un Workshop, ediția II, cu genericul: „Participă la proiectele digitale naționale lansate de AGE”. Acțiunea are scopul de a informa participanții despre regulile și procedurile de organizare și desfășurare a concursurilor pentru achiziții de serviciilor pentru dezvoltarea sistemelor informaționale și soluțiilor digitale, în cadrul proiectului Modernizarea Serviciilor Guvernamentale (MGSP), implementat de AGE cu suportul Grupului Banca Mondială.

 

Pentru cine este Workshop-ul?


Evenimentul este destinat pentru specialiștii TIC, responsabili de scrierea ofertelor; specialiștii TIC care participă la dezvoltarea sistemelor informaționale și pentru managerii care iau decizii în procesul de participare la concursurile de achiziții anunțate de AGE.

 

Ce va fi prezentat?


Experții AGE vor prezenta pachetele de achiziții lansate sau ce urmează a fi lansate; procedurile și criteriile de participare la concursuri; precum și prezentarea formatelor în scopul pregătirii și depunerii ofertelor, conform cerințelor stabilite în cadrul proiectului MGSP. De asemenea, participanții vor primi răspunsuri la întrebările aferente procedurilor de aplicare și participare la concursurile de achiziții, dar și implementarea ulterioară a proiectelor în colaborare cu AGE.

 

Cum pot participa?


Companiile și specialiștii TIC interesați din domeniu sunt invitați să se înregistreze, până la data de 14 februarie 2023, ora 17.00.

Forma de participare: cu prezența fizică, conform înregistrării prealabile, completând FORMULARUL.

Data: 15 februarie 2023, în intervalul orelor 14:00 – 16:00

 

Locul: sala Forum, et. 4, sediul AGE, bul. Ștefan cel Mare și Sfânt 134

 

Pentru întrebări adiționale, contactați: Serviciul relații publice și parteneriate al AGE, email: comunicare@egov.md

 

Agenda publică

Iulie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31