Buletinul electronic – toate noutățile digitale din ultimele 3 luni

2022-10-13 14:08

Trendul digitalizării e tot mai ascendent. Asistăm la o mare tranziție către tehnologizare în sfera deservirii, în sectorul public, business sau organizații de la noi și din întreaga lume.

 

Agenția de Guvernare Electronică face eforturi să țină pasul cu progresul tehnologic mondial, alături de lideri internaționali, parteneri externi și sectorul privat în domeniul Tehnologiei Informaționale și Comunicației din țara noastră. 

 

Soluțiile bazate pe inovație devin importante în administrația publică, servicii, producție, comerț, sănătate, educație, economie, justiție, agricultură etc. Factorii de decizie din toate domeniile își trasează ca prioritate și implementează proiecte de modernizare a activităților, automatizare a proceselor  prin aplicarea tehnologiei la diferite etape și nivele.

 

Cetățenii au nevoie să fie pregătiți pentru a se integra în societatea digitalizată, care cere utilizatorilor tot mai multe competențe pentru mediul digital. În acest scop, Agenția de Guvernare Electronică desfășoară sistematic campanii de comunicare și alfabetizare digitală, ateliere de instruire, webinare și sesiuni de informare pentru diverse categorii de public, inclusiv în cadrul unor proiecte de parteneriat cu diverse entități, utilizând pentru aceasta un spectru larg de canale de comunicare și diseminare a informației.  

 

Buletinul informativ trimestrial al Agenției de Guvernare Electronică este încă un instrument de comunicare și informare a publicului larg despre progresele și realizările din domeniul transformării digitale ce se produc zi de zi în țara noastră în sectorul public, dar și în cel privat. Ediția lansată astăzi, 13 octombrie, reflectă noutățile din domeniul e-guvernării, lansări de platforme digitale și e-servicii, evenimente desfășurate la inițiativa sau cu participarea AGE, parteneriate, colaborări, concursuri, campanii, statistici și alte informații relevante din agenda de transformare digitală.

 

Aflați din paginile publicației:

 

Ce este UNDA?

Ce a ieșit din colaborarea AGE cu asociația oamenilor creativi din Moldova;

Care dintre serviciile publice au fost digitalizate;

Ce am lansat nou în materie de servicii digitale;

Cum s-a încheiat campania de informare „Inovații pentru generații”;

Ce este telemedicina etc.  

Lectură plăcută și utilă!

Buletinul poate fi accesat AICI

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30