Workshop: Participă la proiectele digitale naționale lansate de AGE

Workshop: Participă la proiectele digitale naționale lansate de AGE

Instituția Publică „Agenția de Guvernare Electronică” organizează un Workshop cu genericul: „Participă la proiectele digitale naționale lansate de AGE!”, care are scopul de a informa participanții despre regulile și procedurile de organizare și desfășurare a concursurilor de achiziții privind achiziția serviciilor pentru dezvoltare a sistemelor informaționale și soluțiilor digitale, în cadrul proiectului Modernizarea serviciilor guvernamentale (MGSP), implementat de AGE cu suportul Grupului Banca Mondială.
 
Pentru cine este Workshop-ul?

Evenimentul este destinat pentru specialiștii responsabili de scrierea ofertelor; specialiștii care participă la dezvoltarea sistemelor informaționale și pentru managerii care iau decizii în procesul de participare la concursurile de achiziții anunțate de AGE.
 
Ce va fi prezentat?

Experții AGE vor prezenta pachetele de achiziții lansate sau ce urmează a fi lansate; procedurile de participare la concursuri; precum și prezentarea formatelor în scopul pregătirii și depunerii ofertelor, conform cerințelor stabilite în cadrul proiectului MGSP. De asemenea, participanții vor primi răspunsuri la întrebările aferente procedurilor de aplicare și participare la concursurile de achiziții, dar și implementarea ulterioară a proiectelor în colaborare cu AGE.
 
Cum pot participa?

Companiile și specialiștii interesați sunt invitați să se înregistreze, până la data de 19 octombrie 2022, ora 17.00, completând formularul: https://bit.ly/3Ehpnbs
Data: 21 octombrie 2022, în intervalul orelor 10:00 – 12:00
 
Locul: Tekwill, str. Studenților 9/11
 
Forma de participare: cu prezența fizică, conform înregistrării prealabile (link-ul de mai sus).
 
Pentru întrebări adiționale, contactați: Serviciul relații publice și parteneriate al AGE, email: comunicare@egov.md

Agenda publică

Septembrie 2023

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30